Cikkszám: | #7984515 |
Aukció kezdete: | 2023-09-23 17:02:21 |
Lejár: | 11 óra |
Mennyiség: | 1 db. |
Licitek: | 0 db. Megnéz |
Kattintások: | 0 db. |
Garancia: | Nincs |
Áru helye: | Hajdúsámson, Hajdú-Bihar megye / Magyarország |
Szállítás: | személyes átvétel |
Fizetési mód: | készpénz |
99.6% pozitív
Teljes jogú eladó
Regisztrált:
14 éve és 6 hónapja
Jellemzők és előnyök: A nádcukrot cukornádból, egy évelő fűből nyerik. A nádszál a nádhoz hasonlít, akár hat méter magasra is megnő, és főként trópusi és szubtrópusi körülmények között fejlődik. A növény belsejében van egy maghéj, amelynek leve cukrokat tartalmaz. A nádcukor előállításához szükséges édes levet a szár összezúzásával és préselésével nyerik. A cukorgyártás értékes hulladékterméke a melasz, amely ásványi anyagokban és más hasznos anyagokban gazdag. A nádcukornak édesebb az utóíze és karamellás-gyümölcsös aromája, mint a hagyományos répacukornak, másképp dolgozzák fel, nem fehérítik, és ami a legfontosabb, melaszt tartalmaz.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
Felhasználás: Nádcukrot adhatsz hozzá ott, ahol normál fehér cukrot használnál. Majdnem ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, csak aromatikailag különbözik kissé, karamellás-gyümölcsös árnyalata van. Alkalmas italok, ételek és sütemények édesítésére.